четверг, 10 ноября 2011 г.

Бійка в українському парламенті - віце-спікер мало не задушив депутата


В українському парламенті сталася чергова бійка між депутатами. На це раз зчепилися перший віце-спікер Верховної Ради Адам Мартинюк та позафракційний депутат Олег Ляшко, повідомляє NEWSru.ua.
Бійка виникла після того, як під час обговорення одного з питань Ляшко підійшов до першого віце-спікера з проханням надати йому слово для виступу та отримав відмову. Ляшко почав ображати Мартинюка, зокрема, назвав фарисеєм, потім звинуватив його у придушенні прав опозиції.  alliance-ukraine.org.ua



У відповідь на це Мартинюк попросив його «не вчити, бо Ляшко ще занадто« молодий ». На це Ляшко образив Мартинюка нецензурним словом. Яким саме - не уточнюється. Тоді Мартинюк схопив Ляшка за шию і потягнув на себе, перекинувши його через бокові дверцята президії.
Після зіткнення Ляшко виступав з трибуни парламенту і сказав Мартинюку: «Ви краще виборцям розкажіть, за що ви за горло мене хапали і кидали в президію». Після цих слів Мартинюк висловив вимогу вимкнути мікрофон трибуни. При цьому він сказав: «Я не тільки за горло схоплю, але й за інше місце ваше, яке у вас дуже продуктивне».
Після цього мікрофон трибуни вимкнули, а Ляшко намагався щось прокричати в сесійний зал, проте через вигуків депутатів нічого не було чутно. До того ж, у цей час з місця в мікрофон почав говорити інший депутат.

Комментариев нет:

Отправить комментарий