четверг, 10 ноября 2011 г.

Упав Американський супутник

Американський супутник упав у двір грузинської сім'ї (ВІДЕО)Сім'я Герсамія, що проживає в грузинському місті Кутаїсі стверджує, що дрібні частки американського супутника UARS могли впасти в минулу п'ятницю на їхнє подвір'я.Як повідомили журналістам члени сім'ї Герсамія, падіння уламків вони не бачили, проте виявили, що на що стояв у дворі столі пропалена скатертину, а пробита пластмасова чашка диміти, передає Інтерфакс. Вони зібрали кілька частинок, що опинилися на столі розміром від 2 міліметрів до 1 сантиметра.


«Ми не могли зрозуміти, звідки з'явилися ці осколки, але згадали, що по телеканалах говорили про падіння американського супутника, тому звернулися до влади», - сказала представниця сім'ї.
Українська ракета вивела на орбіту європейський супутник
За даними грузинських ЗМІ, фахівці з регіональної обсерваторії міністерства з охорони природи Грузії не виявили радіації при вивченні частинок, наданих їм сім'єю Герсамія. Експерти поки не змогли встановити походження осколків.
Раніше повідомлялося, що більша частина супутника згорить при входженні в щільні шари атмосфери, і, за словами фахівців NASA, це можна буде спостерігати навіть у світлий час доби. Можливо, на Землю впадуть близько 26 уламків супутника. Решта уламки, ймовірно, впадуть в океан.
Запуск супутника "Експрес АМ-4» закінчився провалом 
Новостное Агенство Lsss.ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий