четверг, 10 ноября 2011 г.

Авраам Руссо та Наталя Валевська зняли перший спільний кліп

Відомий російський співак Авраам Руссо і українська виконавиця Наталія Валевська готують відео на дуетну пісню під назвою Червоне і чорне.
Вчора, 8 листопада, в київському готелі Інтерконтиненталь відбулися зйомки першого спільного кліпу Авраама Руссо і Наталії Валевської. Дебютну композицію для артистів написав відомий хітмейкер Віктор Дробиш.



"Це дуже багата пісня. Вона цікава своїм діапазоном, завдяки якому можна показати і оксамитовий голос, і крики, і шепіт", - підкреслив Авраам Руссо.
Наталія Валевська теж поділилася своїми враженнями про зйомку й пісні у цілому: "Ми співаємо про кохання, про стосунки чоловіка і жінки. Але ніякої конкретної історії не розкриваємо, щоб кожен слухач міг домислити сам, як це може ставитися до нього".
Зйомки проходили на даху, за кермом автомобілів Lamborghini, на ліжку. Сюжетом кліпу стала справжня детективна історія кохання з серйозною драматургією.
На знімальному майданчику музиканти працювали на повну силу. Наталя Валевська ледь не зірвала голос. "Ми не ховаємо свої емоції. Адже ти не можеш співати без почуттів", зізналися артисти.
Режисер кліпу Наталії і Авраама - Катя Царик, відома своїми роботами з Ані Лорак, групою С.К.А.Й.

Комментариев нет:

Отправить комментарий