воскресенье, 4 декабря 2011 г.

На Ланос встановили австрійський мотор


«ЗАЗ» розпочав виробництво автомобіля Ланос з новим сучасним 16-клапанним силовим агрегатом АCTECO
Силовий агрегат розроблений австрійської інженерами компанії АVL.

Эксклюзивный Mercedes-Ducati SLK 55 AMG (фото)


Щоб з розмахом відсвяткувати першу річницю своєї співпраці з італійським мотостроітелем Ducati, спортивний підрозділ Mercedes - AMG оголосило про випуск спеціального ексклюзивного видання німецького родстера SLK 55 в одному єдиному екземплярі.


 У глобальну мережу потрапили перші офіційні фотографії ювілейної версії автомобіля і деякі технічні подробиці даного проекту. У живу шанувальники двох великих легендарних брендів зможуть побачити це видання на прийдешній виставці в Болоньї, яка розпочне свою роботу 3 грудня поточного року.

Він був молодший за неї ...


Демі Мур кілька років тому поставила нову моду під назвою "секс з тим, кому мало років", відкрито продемонструвавши свої відносини з Ештоном Катчером. І з тих пір практично кожна поважаюча себе дама "за тридцять" мала (або бажає отримати) відносини з чоловіком, який часом молодший за неї на ціле життя. І що ж дивно, якщо раніше виключно чоловіки, і найчастіше добре забезпечені, вибирали собі в коханки юних дівчат, то сьогодні ситуація кардинально змінилася.

За і проти сексу. Спати чи не спати?


Питанням "спати з цим чоловіком або не спати?", Хай хоч на мить, задається кожна поважаюча себе жінка.
Треба відзначити, сексуальна революція  зробила свою справу. І поведінка багатьох жінок сьогодні цілком нагадує поведінку представників сильної половини людства ... Правда, з жіночою емоційністю, аналітичність і підозрілістю. Так, саме жінка вміє додати до будь-якого цинічного вчинку якусь частку ліричності і теплоти, що робить сам вчинок якимось незавершеним і незрозумілим.

Дистанція пристрасті


Мені подобається, що можна бути смішною,
Розпущеною, і не грати словами
І не червоніти задушливої ​​хвилею
Злегка зіткнувшись рукавами ...
Писала Марина Цвєтаєва про випадок, коли "Ви хворі не мною ... Я хвора не Вами ..."

Іграшки для любові


«Як багато стало магазинів« Інтим »», ну на кожному кроці вони "- чую я і від своїх клієнтів, і від слухачів своєї радіопередачі« Потяг душі і тіла », та й просто від знайомих і друзів. Я ж дотримуюся абсолютно протилежної думки - їх катастрофічно мало. У Москві їх трохи більше 20, всього по Росії - близько тисячі. А ось в одному Берліні, який в три рази менше нашої столиці, секс-шопів більше 100, в у всій Німеччині - більше трьох тисяч!

Знайомства в Інтернеті: 100% ефект!


Зовсім не важливо, кого ви розшукуєте, з якою метою думаєте познайомитися, з серйозними намірами або не дуже. Необхідно повірити, що все вийде і почати діяти. Як? Ось 10 конкретних кроків, які приведуть до мети.
Крок перший

Сексуальний фетишизм


Що таке фетишизм? Цей термін походить від французького слова "Fetiche" - "талісман" і означає поклоніння неживим предметам.
Сексуальний фетишизм - явище особливе. У сучасній сексології воно розуміється як сексуальну поведінку, при якому "джерелом і стимулом для статевого потягу стають неживі предмети" (Вікіпедія).

Розмова в ліжку


Чим старшою стає жінка, тим більше вона впевнена в тому, що до кожного конкретного чоловікові потрібен особливий підхід. Не можна вивести одне-єдине правило, яке підходило б для будь-якого представника сильної половини людства, а особливо якщо розмова піде про кохання. І вже тим більше не можна користуватися одним шаблоном, якщо на порядку денному секс.

Секс: поступитися чи стриматися?

Дуже часто перед дівчатами постає ця проблема. Шалено подобається новий молодий чоловік, який хай і з'явився в житті зовсім недавно, вже викликає величезне сексуальний потяг. І починаються сумніви: поступитися чи відмовити? Рішення потрібно приймати швидко, однак, добре б заздалегідь себе підготувати і зважити всі «за» і «проти».
Поза всяким сумнівом, фізичний потяг може бути сильним, навіть дуже сильним. Всі прекрасно знають про горезвісну «хімії», протистояти якій досить проблематично. Досить одного лише погляду, щоб усередині запалився вогонь.