воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Секс: поступитися чи стриматися?

Дуже часто перед дівчатами постає ця проблема. Шалено подобається новий молодий чоловік, який хай і з'явився в житті зовсім недавно, вже викликає величезне сексуальний потяг. І починаються сумніви: поступитися чи відмовити? Рішення потрібно приймати швидко, однак, добре б заздалегідь себе підготувати і зважити всі «за» і «проти».
Поза всяким сумнівом, фізичний потяг може бути сильним, навіть дуже сильним. Всі прекрасно знають про горезвісну «хімії», протистояти якій досить проблематично. Досить одного лише погляду, щоб усередині запалився вогонь.
Чекати й обмірковувати часом просто немає сил, тому що це скидається на даний мана. Але все часто впирається в одну і ту ж проблему-питання: «Що він подумає про мене?».

Страх здатися занадто доступною жінкою, яка здається фактично «без бою», дуже сильний, і він розбурхує свідомість більшості представниць прекрасної статі. Що робити в цьому випадку?

Крапки над «я»

Для початку варто добре подумати: ким для вас є даний чоловік? Він тягне вас лише в сексуальному плані і ви, можливо, не плануєте будувати з ним серйозних відносин, або навпаки - можливо він і є потенційний чоловік. Якщо перше, то можна поступитися. Зрештою, в цьому немає нічого кримінального. Якщо ви розглядаєте молодої людини для відносин тривалих, тоді варто подумати.



Потрібно подивитися на поведінку самого чоловіка. Напевно ви зможете розгледіти як типового мачо, так і майбутнього зразкового сім'янина. Другий, можливо, дещо розчарується, якщо дівчина занадто швидко впаде в його обійми.

Також є чоловіки, які охоче йдуть на секс на першому побаченні. Вони самі бачать, що жінка не має нічого проти цього і знаходять її дуже спокусливою, приймаючи правила гри. Але в цьому випадку варто упевнитися, що ви маєте справу саме з таким типом чоловіки, що легко вгадується в словах, жестах, поведінці в цілому.

Право на сумнів

Іноді виникають цілком резонні сумніви, але не з морально-етичним причин. Часом дівчина сумнівається, чи дійсно вона сама хоче так скоро провести ніч з хлопцем, чи це, швидше, його бажання. Не можна давати себе вмовити, бо в більшості випадків, дуже напористий чоловік і сумніваються дівчина не стають хорошими коханцями, а потім може послідувати каяття, причому, зрозуміло, з жіночої сторони.

Психологи радять не використовувати секс на першому побаченні як маніпуляції, способу сподобатися і підкорити чоловіка. Зрештою, чоловіки недурні, і вони можуть легко розпізнати пастку, і відносин вже не вийде.

Крім того, і він сам може використовувати дівчину для швидкого і ні до чого не зобов'язує сексу в перший вечір знайомства. Так відбувається досить часто: після того як він отримає бажане, він не дзвонить і не зустрічається рівно до того моменту, як знову не захоче задовольнити свої секс-потреби саме з конкретною жінкою. Тоді вона, сама того не розуміючи, може перейти в ранг «подружок для сексу», з якими не зустрічаються, а просто сплять.



Ситуації бувають різні, не можна все підігнати під певні рамки і для всіх написати правила. Вони залишаються всередині кожної людини, де і криється відповідь на складне питання: сказати «так» або відповісти «ні»? Але існує один закон, який працює завжди - якщо є сумніви, то краще не робити цього, а трохи почекати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий