воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Розмова в ліжку


Чим старшою стає жінка, тим більше вона впевнена в тому, що до кожного конкретного чоловікові потрібен особливий підхід. Не можна вивести одне-єдине правило, яке підходило б для будь-якого представника сильної половини людства, а особливо якщо розмова піде про кохання. І вже тим більше не можна користуватися одним шаблоном, якщо на порядку денному секс.

Узагальнивши досвід, отриманий самостійно, а так само об'єднавши відомості, передані дівчатами, жінками та бабусями, у мене вийшов ось такий звід правил "Про що можна розмовляти в ліжку з чоловіком".

Якщо чоловік цинік ...

Вони не переносять сльози, соплі і романтичні визнання, тому заздалегідь заготовлену і ретельно відрепетирувану мова про "єдиної любові всього вашого життя, в його неголеному і щетинистою особі" краще скасувати. Не прокотять і визнання про те, "що я не така", "це тільки з тобою сталося все так швидко" і "коли ти вже на мені одружишся?". Цитувати Ахматову і Цвєтаєву категорично не допускається - на поезію у циніків зазвичай гостра форма алергії і чоловік може просто задихнутися від браку повітря.

У ліжку циніка не можна просити бути ласкавіше, уважніше і ніжніше, а найкраще твердо і конкретно вказати на те, що вам найбільш приємно і попросити його не відхилятися від наміченого курсу. Не треба прикрашати ложе любові пелюстками троянд, ароматичними свічками та іншими романтичними атрибутами - циніки від них покриваються висипом.

Діалог в ліжку з таким примірником повинен бути прямим, спокійним і конкретним, і тоді навіть найзапекліший цинік зможе доставити вам море задоволення. Після сексу категорично не можна шепотіти чоловікові на вушко: "Милий, мені здається, що я вже вагітна і це буде білявий, блакитноокий хлопчик, схожий на ангелика". Цинік може просто не дожити до кінця цього вітіюватого фрази і викинутися у вікно.

Якщо біля вас романтик ...

Романтик у жінки може бути тільки першим чоловіком, але, в крайньому випадку, другим, коли приховати трьох дітей від попередніх шлюбів не вийшло.

Перед сексом найкраще розповісти йому жалісну історію про те, як довго ви його чекали біля запітнілого вікна і водили тонким пальчиком по склу, а він все не з'являвся. І ось, коли ви вже обливаючись сльозами, заламали в розпачі руки, з'явився він - такий трепетний і чуттєвий, такий тонкий і вразливий, коли він йшов в булочну за хлібом. І тоді ви випурхнули з квартири на своїх білих крилах, наздогнали його і познайомилися.

Для закріплення ефекту можна ще додати про дві половинки, які нарешті знайшли один одного і про Долю, яка повінчав вас. Слово "доля" треба вимовляти якнайчастіше, це щось на зразок кодового сигналу, який допоможе романтику налаштуватися на необхідний для вас лад.

Під час сексу треба закочувати очі, обливатися сльозами від щастя і млосно зітхати і охати. Після сексу покладіть свою голову йому на плече і повільно промовте, що-небудь дуже поетичне, наприклад, "ця доля повінчав нас з тобою". Ні в якому разі не можна говорити романтику правду про кількість чоловіків, які у вас були, про свій вік, про життєвий досвід і ціни на житлово-комунальні послуги, які знову виросли.

Якщо чоловік закомлексованний ...

Для початку занавесьте штори і вимкніть світло. Виведіть з кімнати кішок, собак, акваріумних рибок і папугу Кешу. Потім закрийте двері на ключ і викинете ключ під диван.

Коли він буде стягувати з себе одяг, не дивіться на нього, а краще швидше роздягніться самі і юркніте під ковдру, натягнувши його собі до шиї. Ведіть себе спокійно, не робіть різких рухів, шумно не дихайте, говорите мало і в основному ствердно: "так, дорогий", "так, дорогий", "все добре, дорогою".

Ні в якому разі не можна просити закомплексованого здійснити ваші сексуальні фантазії, від цього він може впасти в кому. Коли він вам в п'ятий раз випадково заїде коліном по ребрах, спокійно йому скажіть "нічого-нічого, дорогий", і більше ніколи з ним не зустрічайтеся.

Якщо вам попався мачо ...

Йому не можна робити зауваження ніколи і ні за яких умов. Він так себе любить і так впевнений у власній чарівною сексуальності, що ваш тонкий натяк, що минулого разу в ліжку вам сподобалося не все, сприйме як особисту образу.

Мачо в жодному разі не можна говорити, що він не мачо, навіть якщо це стовідсоткова, правда. З ним взагалі важко розмовляти, тому що, як правило, весь його мозок уже давно плавно перетік в спинний, а з хребтом взагалі спілкуватися набагато важче. Мачо не можна критикувати, просити, наполягати і переконувати, тому що він - мачо, і все одно все зробить по-своєму.

Якщо чоловік холостяк ...

Ні в якому разі не приносите в його квартиру свою зубну щітку і домашні тапочки, навіть якщо ви зависли у нього на тиждень. Ні в якому разі не вимовляєте ні "до", ні "після" і вже тим більше не під час сексу, такі заборонені слова як "вагітність", "сім'я", "діти" і "любов до гроба". Холостяк від них може просто стати імпотентом.

Але особливо лякає холостяків "відповідальність", тому ніколи, за жодних обставин не вимовляєте це жахливе слово вголос. У ліжку холостяка не можна лаяти останніми словами, коли він вас називає чужим жіночим ім'ям. І навіть якщо секс з ним був досить посереднім, все одно подякуйте йому за виявлену пильність, адже він звик жити тільки для себе.



Під час сексу, навіть в пориві пристрасті, не можна говорити холостяку "мій улюблений" або "мій хороший", він може сприйняти слово "мій" як посягання на його особисту свободу.

А ще бувають такі чудові чоловіки, без особливих "тарганів" в голові, з якими можна говорити в ліжку майже про все. Але тільки ніколи не розповідайте їм про свої попередні любовних відносинах, а особливо про секс з іншим чоловіком, навіть якщо він сам вас про це запитує!

Комментариев нет:

Отправить комментарий