воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Знайомства в Інтернеті: 100% ефект!


Зовсім не важливо, кого ви розшукуєте, з якою метою думаєте познайомитися, з серйозними намірами або не дуже. Необхідно повірити, що все вийде і почати діяти. Як? Ось 10 конкретних кроків, які приведуть до мети.
Крок перший

Дістаньте аркуш паперу. Накидайте 5 неодмінних вимог до того / тієї, кого Ви шукаєте. Скажімо, встановлений вік, яка зовнішність (якщо неважлива, то просто не пишіть), інтелект, і т.д. У кожного вимоги будуть свої. Написали?

Крок другий

Тепер відкриваємо сайт знайомств. Вводимо потрібні вимоги. Припустимо, пошук видав 3 тис. анкет, які в принципі задовольняють Вашим вимогам. Ось тут багато опускають руки і не знають, як справитися з цим гігантським числом. Проте Вам пощастило, Ви читаєте цю статтю.

Крок третій

Далі нам допомагає правило «золотої сотні». Тобто - сьогодні Вам потрібно отсмотреть 100 анкет. Але не просто отсмотреть, а обрати і відіслати 30-ти з них повідомлення: «Ви мені подобаєтеся. Я хочу з Вами познайомитися ». Не важливо, чоловік Ви або жінка. Ось прямо такими словами, без розмазні і натяків і якраз тридцяти. Всі цифри 100, 30 мають психологічним і нумерологічний обгрунтуванням.

Крок четвертий

Як Ви усвідомлюєте, припасти до смаку зобов'язані ще й Ви. Тридцять - це найкраще число, з якого відгукнуться позитивно 2-3 людини. Погодьтеся, всього лише за один єдиний день зусиль отримати 2-3 справжніх, причому взаємних контакту - це непогано! У справжньому житті Ви часто маєте такі підсумки?

Крок п'ятий

На наступний день Ви також будете обробляти другу «золоту сотню» і направляти іншим 30-ти обранцям заповітні фрази. Принцип ясний?

Крок шостий

Зупинимося на тих 2-3 контактах, які Ви обов'язково отримаєте за кожен день таких дій. Ці двоє -? Троє начебто і схожі на те, що ви шукали та й Ви доводитеся до смаку їм, але Ви не впевнені ... А чи це ...

Крок сьомий

Тут знову багато опускають руки. Однак Ви читаєте цю статтю і дізнаєтеся, що робити далі. Приступаєте до листування з усіма, не важливо про що, як вийде. Але тут починає впливати правило «всього один обмін листами». Слідом за обміном посланнями (Ви - Вам) Ви зобов'язані з цих 2-3 обрати одного-єдиного кандидата. Обрати! Причому право вибору залишається за Вами.

Крок восьмий

Така схема призведе до того, що Ви знайдете те, що хочете, незалежно від цілей знайомства, дуже скоро. Це працює! Дівчата не зобов'язані побоюватися проявляти ініціативу. Жінки та дівчата, не бійтеся писати самостійно, не чекайте, коли Вам напишуть! Чоловіки, не дрейфьте писати першими тим більше! Ну чим Ви ризикуєте? Що той, кому Ви написали «заповітні фрази» кине оком на Ваше фото та анкету? Ну і що? Коли ви їдете в метро, ​​або при звичайній вуличній прогулянці, скільки людей на Вас вирячує очі?

Крок дев'ятий

Також будьте відкритими! Чи не фальшівьте! Такий, який Ви є - ви потреби прямо йому або їй! А непотрібні контакти Вам на кой ляд?

Крок десятий

Життя пропонує безодню варіацій. Тільки необхідно докласти крапельку зусиль. Вищевикладена схема - варіант оптимізації ваших зусиль. Вперед!

Комментариев нет:

Отправить комментарий