воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Він був молодший за неї ...


Демі Мур кілька років тому поставила нову моду під назвою "секс з тим, кому мало років", відкрито продемонструвавши свої відносини з Ештоном Катчером. І з тих пір практично кожна поважаюча себе дама "за тридцять" мала (або бажає отримати) відносини з чоловіком, який часом молодший за неї на ціле життя. І що ж дивно, якщо раніше виключно чоловіки, і найчастіше добре забезпечені, вибирали собі в коханки юних дівчат, то сьогодні ситуація кардинально змінилася.

Багаті чоловіки зараз воліють розумних і красивих ровесниць, але зате самі "розумні і красиві ровесниці" вибирають молодих чоловіків. Так чим же відрізняються відносини, у тому числі і в ліжку, з чоловіком, який молодший за вас на "дцять" років, від стосунків із чоловіком-ровесником?

Молоді чоловіки, що ще не досягли цього фатального віку "за тридцять", вкрай романтичні. Вони викидають гроші на вітер і купують коханій квіти, тому що ще не знають, що навіть якщо жінці й не подарувати квіти, то вона все одно прийде на побачення. Вони пишуть вірші, співають серенади і здійснюють заради коханої маленькі божевілля, яких так бракує "серйозним, розумним і солідним" чоловікам. Часом навіть самої грунтовної бізнес-леді "в роках" дуже хочеться відчути себе молодою і наївною, і тільки молоді чоловіки можуть здійснити цю (для багатьох навіть таємну) мрію. Наприклад, подарувати купу повітряних кульок, оберемок польових квітів, мильні бульбашки або хом'ячка з рожевим бантиком на шиї. І ніяких вам нудних сертифікатів на три тисячі рублів, обіду на двох в дорогому ресторані або жахливо сумних і вкрай правильних намист з білих перлів в оксамитовій коробочці.

І навіть в сексі вони залишаються романтиками. Постіль, усипана пелюстками троянд, сто апельсинів і одна свічка, яблука на снігу та інші моторошно романтичні і старі як світ речі.

Молоді чоловіки ще не знають, що жінок набагато більше, ніж чоловіків, і чим старше стає чоловік, тим більше навколо нього одиноких жінок. Вони, наївні, ще намагаються знайти свою "другу половинку", не маючи на увазі, що з віком навколо них буде ціла купа жінок, з яких можна скласти будь-яку фігуру (хоч половинку, хоч четвертинку, але найчастіше виходить трикутник). Молоді чоловіки борються за відносини, намагаються зрозуміти свою партнерку, а не просто тупо міняють одну жінку на іншу.

У сексі молоді чоловіки яскраво виявляють ініціативу, вони люблять секс, і люблять доставляти жінці задоволення, а вже зовсім не навпаки, як це часто буває у тих чоловіків ", яким за тридцять". "Кохана, я так хотів тебе цілий день, що зараз, напевно, просто тебе з'їм" замість: "дорога, якщо тобі сьогодні так вже необхідний секс зі мною, то постарайся сама, будь ласка Я дуже втомився на роботі.".

Молоді чоловіки ще не так тотально стурбовані питаннями власної кар'єри, що у них залишається час, бажання і місце для жінки. Вони ще не досягли того рівня досконалості, коли, вибираючи між романтичним ввечері з коханою жінкою і важливою зустріччю зі спонсором Василем Івановичем, однозначно вибирається Василь Іванович і можливий кар'єрний ріст.

Займаючись сексом з жінкою, молодий чоловік думає виключно про жінку і про секс з нею, а не про завтрашню планерці, курсі долара або майбутньої відрядженні у Великі попихах за невдалої ще минулого разу славою великого менеджера всіх часів і народів.

Молодих чоловіків ще не встигли образити жінки, і вони чисті як ранкова роса. Молоді чоловіки зазвичай не кривлять багатозначно губи, цідячи при цьому крізь щільно стиснуті зуби: "так знаю я цих баб, от була у мене одна така ..." Далі звичайно треба жахлива історія про те як "він" любив, а "вона" його - кинула, використала, відкинула, обдурила, обікрала або приворожила, а може бути навіть і все це відразу.

Молоді чоловіки люблять жінок з усім темпераментом і пристрастю, а не приносять в спальню своїх "тарганів", вигодуваних минулими стосунками і образами на весь жіночий рід.

Чим старше стає чоловік, тим він жадібніше - це істина, виведена жінками шляхом довгих спостережень і численних дослідів. Якщо юний красень, не моргнувши оком, може витратити на улюблену жінку всю свою місячну зарплату, а потім сидіти решту тридцять днів на воді і макаронах, то чоловік "за тридцять" спочатку гарненько подумає, порахує, а потім купить свій обраниці один коктейль. Зате вже наступного вечора, щоб заповнити втрату, він відправиться вечеряти до іншої самотньої жінки в гості на "домашні пиріжки".

На жаль, але жадібність - це поняття, яке відноситься не тільки до матеріальних благ. Чим старше чоловік, тим "жадібніше" він і до почуттів. Якщо молодий чоловік може прошепотіти своїй жінці тисячу разів "люблю" в ліжку до і після, а так само під час сексу, то чоловік "за тридцять" відбудеться коротким "еее".

Молодість - це витривалість, це кураж, це експерименти і адреналін. І саме все це принесе разом із собою в спальню до жінки молодий чоловік. Все йому, "маленькому", цікаво - і секс на балконі, і секс на столі, і тридцять третій поза Камасутри і дві безсонні ночі поспіль, і навіть секс в автомобілі, який мчить на повній швидкості. І навряд чи він стане ходити по квартирі в піжамі, щоб приховати свій «вагітний» животик, якого в нього просто немає, але зате який є в наявності майже у кожного другого чоловіка, якому "вже за тридцять". Замість повсякденного спальні і стандартною ліжка - шалена пристрасть на веранді літнього ресторану, замість хитромудрих розмов за вечерею - феєричний секс на кухонному столі ...

Але не забувайте, що як це зазвичай буває в житті, на кожну бочку меду є своя ложка дьогтю. І часом пелюстки троянд, якими усипана постіль, липнуть до тіла і забиваються у важкодоступні місця, а секс щоночі починає втомлювати вже через два тижні. І після сотого "люблю", вимовленого ніжно на вушко протягом години, хочеться ввічливо попросити його заткнутися, а після тієї пози "на голові" ще з минулого разу дуже сильно болить поперек.

І якщо бути відвертою до кінця, то мені дуже важко уявити собі серйозні відносини між молодим чоловіком і жінкою "за тридцять".

Напевно, тому, що окрім сексу у них практично немає спільних точок для дотику - і це зрозуміло, тому що він все-таки молодший за неї на ціле життя!
Годинник

Комментариев нет:

Отправить комментарий