воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Эксклюзивный Mercedes-Ducati SLK 55 AMG (фото)


Щоб з розмахом відсвяткувати першу річницю своєї співпраці з італійським мотостроітелем Ducati, спортивний підрозділ Mercedes - AMG оголосило про випуск спеціального ексклюзивного видання німецького родстера SLK 55 в одному єдиному екземплярі.


 У глобальну мережу потрапили перші офіційні фотографії ювілейної версії автомобіля і деякі технічні подробиці даного проекту. У живу шанувальники двох великих легендарних брендів зможуть побачити це видання на прийдешній виставці в Болоньї, яка розпочне свою роботу 3 грудня поточного року.


 Спецверсія Mercedes SLK 55 AMG була виконана в стилі відомого італійського спортбайка Ducati Streetfighter 848. Її головними зовнішніми особливостями виступає ексклюзивний «жовтий колір», який використовується і асоціюється тільки з мотоциклами італійської компанії Ducati, а також спеціальний комплект контрастних чорних дисків з легкого сплаву.


 Салон SLK 55 AMG отримав обробку з високоякісної чорної шкіри Nappa з контрастною жовтою прострочуванням, спеціальні пластини на дверні пороги з ефектним підсвічуванням і велика кількість вставок з вуглецевого волокна.


 Під капотом SLK 55 AMG в спецверсії Ducati Streetfighter 848 «злиться» атмосферне 5,5-літровий двигун V8, який розвиває вихідну потужність 422 л.с. (310 кВт) і максимальний крутний момент 540 Нм. Силовий агрегат працює в тандемі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач.


 З таким «залізним серцем» ексклюзивний родстер підкорює спринт від 0 до 100 км / год за 4,6 секунди і досягає максимальної швидкості, обмеженою електронікою на позначці 250 км / год (155 миль / год). З точки зору паливної ефективності витрата палива Mercedes SLK 55 AMG в змішаному режимі не перевищує 8,4 л/100 км (28 миль на галон США/33.6 миль на галон Великобританія), а рівень викидів CO2 становить 195 г / км.


 Нагадаємо, що рік тому компанії AMG і Ducati оголосили про початок співпраці в сегменті своїх маркетингових програм і просуванні продукції на світових ринках. Один з пунктів угоди між Mercedes і Ducati увазі спонсорські логотипи німецького тюнера AMG на мотоциклах гоночної команди Ducati MotoGP команди в чемпіонаті світу з мотоперегонів. У свою чергу Ducati має право презентувати свої спортбайки на всіх презентаціях ательє AMG.


Mercedes-Ducati SLK 55 AMG

Mercedes-Ducati SLK 55 AMG

Mercedes-Ducati SLK 55 AMG

Mercedes-Ducati SLK 55 AMG

Mercedes-Ducati SLK 55 AMG

Mercedes-Ducati SLK 55 AMG

Mercedes-Ducati SLK 55 AMG

Mercedes-Ducati SLK 55 AMG

Mercedes-Ducati SLK 55 AMG

Mercedes-Ducati SLK 55 AMG


Комментариев нет:

Отправить комментарий