воскресенье, 4 декабря 2011 г.

За і проти сексу. Спати чи не спати?


Питанням "спати з цим чоловіком або не спати?", Хай хоч на мить, задається кожна поважаюча себе жінка.
Треба відзначити, сексуальна революція  зробила свою справу. І поведінка багатьох жінок сьогодні цілком нагадує поведінку представників сильної половини людства ... Правда, з жіночою емоційністю, аналітичність і підозрілістю. Так, саме жінка вміє додати до будь-якого цинічного вчинку якусь частку ліричності і теплоти, що робить сам вчинок якимось незавершеним і незрозумілим.

А якщо до цього ще й жіночу логіку додати, то зовсім заплутатися можна в істинних мотивах поведінки.

Взяти, наприклад, теорію "першого самця". Є така, яка стверджує, що всі чоловіки, "відзначилися" з даної жінкою, на генетичному рівні впливають на її майбутньої дитини.

І хоча біологічні доводи здаються цілком аргументованими (собачки там наводяться як приклад), все одно незрозуміло, використання презерватива уберігає ще й від цієї напасті, крім позначених звичайними докторами?

Але, тим не менш, цієї теорії цілком достатньо, щоб пані тут же почали перебирати в пам'яті всіх своїх колишніх коханців і судорожно зітхати: "Тільки б цей не вплинув, і як я тоді могла з ним". Можна сказати, ця теорія цілком собі схиляє до відмови від сексу.

Приблизно така ж реакція виникає і з іншою теорією, вже більше східної. Суть її в тому, що матка жінки - це джерело енергії. І "побувавши" в ній одного разу, чоловік продовжує і далі харчуватися цією енергією, навіть розлучившись з цією жінкою. Ось такі вони недосконалі, самі генерувати енергію не можуть, а підключившись хоча б раз, вже ні фіга не відключаються.

Пам'ятаю, у відповідь на моє обурення таким станом речей, подруга вагомо заявила: ". А нічого було спати з багатьма Хоча, всі ми хороші ..." Адже і не посперечаєшся ... До речі, ця теорія цілком наочно показує, чому чоловіки так полігамні: багато батарейок адже куди краще, ніж одна!

Ще одним аргументом проти сексу з будь-яким зустрівся на шляху чоловіком виступає і гігієнічний аспект. З ким він був до вас, наскільки він дбає про своє здоров'я! Прямо хоч довідку вимагай перед першою постільною сценою. До речі, на Заході їх і вимагають, щоправда, зазвичай перед одруженням вже.

До речі, занепокоєння з приводу одруження також може виступати аргументом проти сексу. Стереотип, що ТАКИХ заміж не беруть, все ще живе і процвітає, тому, намагаючись якомога довше протриматися без інтиму, дівчина намагається підкреслити свою вірність. Та й "помаринувати" чоловіка до потрібної кондиції буває непогано - секс тільки яскравіше буде.

Тим не менш, є у дівчат і доводи на користь інтимних відносин. І вони можуть бути дуже навіть різноманітними. Для початку взяти хоча б сучасні досягнення в галузі контрацепції. Так би мовити, на будь-який смак: і презервативи, і таблетки, і спіралі, і ковпачки, і капсули підшкірні. Та й щеплення вже деякі з'явилися в якості моральної (і біологічної) підтримки сексуального контакту.

Але аргументи "за" можуть бути і цілком психологічними. Наприклад, як самоствердження. Ну чим не спосіб довести самій собі, що приваблива, бажана і могутня, приваблюючи кожного вечора (ну, або щотижня) нового чоловіка, знову і знову проходячи всі етапи атаки, завоювання, підкорення і повалення його з п'єдесталу в цьому чоловічому світі.

Наступний аргумент більш сучасний - "для здоров'я корисно". Цю аксіому жінки передають з вуст у вуста і пригріває на грудях найрізноманітніших представників чоловічої статі. І навіть якщо чоловічок начебто не дуже підходить, клеймо "згодиться, поки не знайду трохи краще" примиряє з його присутністю не тільки на внутрішньому рівні, а й подруги погоджуються на його наявність. Ще б - жіноча солідарність.

До речі, в сучасному світі система "стерпиться, злюбиться", напевно, працює саме так: до тимчасового коханця звикаємо, начебто навіть позитивні моменти знаходяться, а там випадково і вагітність наступає, ніби як і склалося щось. Чому б і ні?

На користь ліжку говорить ще й соціальний аспект, що поробиш, ми живемо в оточенні собі подібних, і їхня думка буває важливіше власного. Тому якщо все навколо з коханцями, то якось некоректно бути однією, навіть обговорити нікого. Так і з'являється хтось на посаду згадану вище.



Взагалі аргументів як на користь сексу, так і проти нього кожна жінка сходу знайде штук кілька. Причому, все залежить від її настрою, а аж ніяк не від чоловіка і навколишнього оточення.

Так що висновки, теорії, доводи та інша дурниця діють на дівчат тільки в їх нейтральному настрої, а якщо емоції зашкалять в бік "плюса" або "мінуса", то плювати вони хотіли, на якому вусі у кого тюбетейка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий