воскресенье, 4 декабря 2011 г.

На Ланос встановили австрійський мотор


«ЗАЗ» розпочав виробництво автомобіля Ланос з новим сучасним 16-клапанним силовим агрегатом АCTECO
Силовий агрегат розроблений австрійської інженерами компанії АVL.

Эксклюзивный Mercedes-Ducati SLK 55 AMG (фото)


Щоб з розмахом відсвяткувати першу річницю своєї співпраці з італійським мотостроітелем Ducati, спортивний підрозділ Mercedes - AMG оголосило про випуск спеціального ексклюзивного видання німецького родстера SLK 55 в одному єдиному екземплярі.


 У глобальну мережу потрапили перші офіційні фотографії ювілейної версії автомобіля і деякі технічні подробиці даного проекту. У живу шанувальники двох великих легендарних брендів зможуть побачити це видання на прийдешній виставці в Болоньї, яка розпочне свою роботу 3 грудня поточного року.

Він був молодший за неї ...


Демі Мур кілька років тому поставила нову моду під назвою "секс з тим, кому мало років", відкрито продемонструвавши свої відносини з Ештоном Катчером. І з тих пір практично кожна поважаюча себе дама "за тридцять" мала (або бажає отримати) відносини з чоловіком, який часом молодший за неї на ціле життя. І що ж дивно, якщо раніше виключно чоловіки, і найчастіше добре забезпечені, вибирали собі в коханки юних дівчат, то сьогодні ситуація кардинально змінилася.

За і проти сексу. Спати чи не спати?


Питанням "спати з цим чоловіком або не спати?", Хай хоч на мить, задається кожна поважаюча себе жінка.
Треба відзначити, сексуальна революція  зробила свою справу. І поведінка багатьох жінок сьогодні цілком нагадує поведінку представників сильної половини людства ... Правда, з жіночою емоційністю, аналітичність і підозрілістю. Так, саме жінка вміє додати до будь-якого цинічного вчинку якусь частку ліричності і теплоти, що робить сам вчинок якимось незавершеним і незрозумілим.

Дистанція пристрасті


Мені подобається, що можна бути смішною,
Розпущеною, і не грати словами
І не червоніти задушливої ​​хвилею
Злегка зіткнувшись рукавами ...
Писала Марина Цвєтаєва про випадок, коли "Ви хворі не мною ... Я хвора не Вами ..."

Іграшки для любові


«Як багато стало магазинів« Інтим »», ну на кожному кроці вони "- чую я і від своїх клієнтів, і від слухачів своєї радіопередачі« Потяг душі і тіла », та й просто від знайомих і друзів. Я ж дотримуюся абсолютно протилежної думки - їх катастрофічно мало. У Москві їх трохи більше 20, всього по Росії - близько тисячі. А ось в одному Берліні, який в три рази менше нашої столиці, секс-шопів більше 100, в у всій Німеччині - більше трьох тисяч!

Знайомства в Інтернеті: 100% ефект!


Зовсім не важливо, кого ви розшукуєте, з якою метою думаєте познайомитися, з серйозними намірами або не дуже. Необхідно повірити, що все вийде і почати діяти. Як? Ось 10 конкретних кроків, які приведуть до мети.
Крок перший

Сексуальний фетишизм


Що таке фетишизм? Цей термін походить від французького слова "Fetiche" - "талісман" і означає поклоніння неживим предметам.
Сексуальний фетишизм - явище особливе. У сучасній сексології воно розуміється як сексуальну поведінку, при якому "джерелом і стимулом для статевого потягу стають неживі предмети" (Вікіпедія).

Розмова в ліжку


Чим старшою стає жінка, тим більше вона впевнена в тому, що до кожного конкретного чоловікові потрібен особливий підхід. Не можна вивести одне-єдине правило, яке підходило б для будь-якого представника сильної половини людства, а особливо якщо розмова піде про кохання. І вже тим більше не можна користуватися одним шаблоном, якщо на порядку денному секс.

Секс: поступитися чи стриматися?

Дуже часто перед дівчатами постає ця проблема. Шалено подобається новий молодий чоловік, який хай і з'явився в житті зовсім недавно, вже викликає величезне сексуальний потяг. І починаються сумніви: поступитися чи відмовити? Рішення потрібно приймати швидко, однак, добре б заздалегідь себе підготувати і зважити всі «за» і «проти».
Поза всяким сумнівом, фізичний потяг може бути сильним, навіть дуже сильним. Всі прекрасно знають про горезвісну «хімії», протистояти якій досить проблематично. Досить одного лише погляду, щоб усередині запалився вогонь.

понедельник, 21 ноября 2011 г.

Українські ЗМІ: Швейцарські годинники

Українські ЗМІ: Швейцарські годинники: Якщо у Вас швейцарський годинник - це говорить, що Ви досягли певного статусу в житті. Дорогий автомобіль, стильний одяг і, звичайно, швейц...

воскресенье, 20 ноября 2011 г.

Українські ЗМІ: Швейцарські годинники

Українські ЗМІ: Швейцарські годинники: Якщо у Вас швейцарський годинник - це говорить, що Ви досягли певного статусу в житті. Дорогий автомобіль, стильний одяг і, звичайно, швейц...

Годинники - магазин годинників - Магазин Часов


Годинник вже давно стали не тільки необхідним в ділове життя чоловіків і жінок атрибутом, а й символом достатку, а також соціального статусу їх власників. Сьогодні дорогі наручні годинники не просто механізм, який відміряє для нас хід часу - це найкраще свідчення багатьох успішних людей з гарним смаком, що цінують свій і чужий час. Кращим прикладом цього є швейцарські годинники, які давно здобули славу найбільш точних, витончених і довговічних приладів для вимірювання часу. У Швейцарії, де вже в XVIII столітті виробництво годинників досягло рівня промислового виробництва, а продаж годинників стала одним з найприбутковіших видів діяльності. Часы

Сложно представить себе времена без часов


Сложно представить себе времена, когда люди, чтобы узнать время, прибегали к помощи сложных устройств, зависящим от солнца, огня или воды. Сейчас, для того, чтобы ответить на вопрос: «Который час?" - Достаточно посмотреть на наручные часы или часы, расположенные на рекламных экранах, бигбордах или зданиях города. Но, несмотря на все эти технические новшества, наручные часы были и остаются наиболее популярным средством определения точного времени.

воскресенье, 13 ноября 2011 г.

В США небольшой самолет врезался в землю


В американском городе Канзас-Сити во время ежегодного авиашоу, небольшой самолет врезался в землю, когда выполнял фигуру высшего пилотажа. Летчик погиб. После этого мероприятие было прервано по инициативе организаторов.
Очевидцы сообщают, что легкомоторный биплан выполнял мертвые петли, когда вошел в штопор и врезался в землю. Машина загорелась. О причинах происшествия пока неизвестно. Никто из зрителей не пострадал.

Авиашоу в Канзас-Сити - большое мероприятие, которое привлекает тысячи людей ежегодно. Пока это первый случай аварии со смертельным исходом во время этого мероприятия.

Напомним, что в субботу, 20 августа, самолет пилотажной группы "Красные стрелы" разбился в Великобритании на авиасалоне в Борнмуте.

А в воскресенье в Польше разбился еще два самолета, погибли шесть человек. Самолет, на борту которого находились сорокапятилетний пилот и трое детей, упал вечером на дом в городе Краков. Все четверо погибли.

За полчаса самолет, на котором летели два человека, упал в районе города Новый Сонч. Оба также погибли.
Каталог авто сайтов

Новостной Альянс: Медведєв «по-тихому» водить машину як звичайний во...

Записывать и снимать ГАИшников на видео законно

Новостной Альянс: Медведєв «по-тихому» водить машину як звичайний во...: Президент Росії зробив несподіване зізнання. «Я іноді їжджу по-тихому, про це ніхто не знає, і я можу себе відчути звичайним водієм», - на...

четверг, 10 ноября 2011 г.

Медведєв «по-тихому» водить машину як звичайний водій

Президент Росії зробив несподіване зізнання. «Я іноді їжджу по-тихому, про це ніхто не знає, і я можу себе відчути звичайним водієм», - наводить слова Дмитра Медведєва агентство РИА Новости. При цьому президент висловився про свої враження від їзди по нашим вулицям: «Можу сказати, що парадоксів в тому, як організовано дорожній рух, у нас дійсно предостатньо».

Янукович встановив нові порядки у Верховному Суді

Янукович встановив нові порядки у Верховному СудіПрезидент України Віктор Янукович підписав закон № 3932-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розгляду справ Верховним Судом України»Про це в четвер, 10 листопада, «Фразі» повідомили в прес-службі Глави держави.

Авраам Руссо та Наталя Валевська зняли перший спільний кліп

Відомий російський співак Авраам Руссо і українська виконавиця Наталія Валевська готують відео на дуетну пісню під назвою Червоне і чорне.
Вчора, 8 листопада, в київському готелі Інтерконтиненталь відбулися зйомки першого спільного кліпу Авраама Руссо і Наталії Валевської. Дебютну композицію для артистів написав відомий хітмейкер Віктор Дробиш.

Ксенія Бородіна влаштувала непристойні танці ТБ


Ось уже кілька місяців телеведуча скандального реаліті-шоу «Дом-2» Ксенія Бородіна відривається по повній зі своїм новим бойфрендом і учасником все тієї ж програми Михайлом Терьохіним.
Після розлучення теледіву все частіше можна побачити у нічних клубах з коханим. Правда, останнім часом Ксюша все частіше з'являється в пресі не в самому приглядному вигляді.

Денежное довольствие сотрудников МВД увеличится

Зарплата сотрудников МВД с января 2012 года увеличится в среднем в 2 раза, пенсии - более чем в 1,5 раза. Об этом сообщил президент России Дмитрий Медведев на встрече с личным составом отдела МВД по Академическом района Москвы, приуроченной к Дню работника органов внутренних дел.

Упав Американський супутник

Американський супутник упав у двір грузинської сім'ї (ВІДЕО)Сім'я Герсамія, що проживає в грузинському місті Кутаїсі стверджує, що дрібні частки американського супутника UARS могли впасти в минулу п'ятницю на їхнє подвір'я.Як повідомили журналістам члени сім'ї Герсамія, падіння уламків вони не бачили, проте виявили, що на що стояв у дворі столі пропалена скатертину, а пробита пластмасова чашка диміти, передає Інтерфакс. Вони зібрали кілька частинок, що опинилися на столі розміром від 2 міліметрів до 1 сантиметра.

Задорнов говоритт, что Галкин – гомосексуалист

Давно уже ходят различные слухи о том, что Галкин Максим  – гомосексуалист. А его гражданский брак с примадонной российской эстрады Аллой Борисовной Пугачевой – просто часть хорошо продуманного пиара. Но на днях наконец-то появилось реальное доказательство того, что Галкин в своем выборе между «тесным общением» с девочками и «нежной дружбой» с мальчиками все-таки отдает предпочтение последним.

Інженери перетворили дихання на джерело електрики


Вчені навчилися отримувати електрику з дихання людини. Як пише CNET, двоє інженерів з Університету Вісконсіна в Медісоні створили спеціальну плівку, яка перетворює потік повітря, що виходить з ніздрів зі швидкістю до двох метрів в секунду, в електричну енергію.Технологія дослідників грунтується на п'єзоелектричному ефекті, коли електроенергія може бути отримана від механічних коливань спеціального матеріалу. В даному випадку ним стала плівка микронной товщини, виготовлена ​​з полівініліпденфторіда (ПВДФ).

Винайдено куленепробивну шкіру (відео)


Голландські вчені поступово наближаються до створення куленепробивної людської шкіри. З молока виведеної ними породи кіз вони синтезували особливий матеріал, який здатний стати в десять разів міцніше сталі, повідомляє NEWSru.com з посиланням на газету The Daily Mail .. Матеріал містить той же вид протеїну, що і павуки-шовкопряди. Отримана з козячого молока «павутина» може бути вживлена ​​в людську шкіру.

Бійка в українському парламенті - віце-спікер мало не задушив депутата


В українському парламенті сталася чергова бійка між депутатами. На це раз зчепилися перший віце-спікер Верховної Ради Адам Мартинюк та позафракційний депутат Олег Ляшко, повідомляє NEWSru.ua.
Бійка виникла після того, як під час обговорення одного з питань Ляшко підійшов до першого віце-спікера з проханням надати йому слово для виступу та отримав відмову. Ляшко почав ображати Мартинюка, зокрема, назвав фарисеєм, потім звинуватив його у придушенні прав опозиції.  alliance-ukraine.org.ua

Toyota: знову масштабний відгук


Японський автовиробник в черговий раз оголосив про відкликання своїх автомобілів, який торкнеться сотень тисяч клієнтів по всьому світу. На цей раз проблеми виникли з рульовим керуванням: можлива відмова підсилювача. Сервісна компанія поширюється на моделі Toyota Camry 2004 і 2005 років випуску, Highlander, Sienna і Solara, Avalon 2004 року і Highlander HV 2006 року, а також моделі Lexus ES330, RX330 і RX400h.

Американка подала в суд на лікарню за визнання її смері

Мешканка американського штату Делавер подала в суд на лікарню, виявившись живої після констатації смерті і приміщення в морг.61-річна Джудіт Джонсон (Judith Johnson) звернулася в Медичний центр Біб в Льюісі зі скаргами на розлад шлунка. Виявилося, що насправді її стан був викликаний гострим інфарктом міокарда, і менш ніж через 45 хвилин після прибуття в лікарню у жінки зупинилося серце. Спроби реанімації виявилися безрезультатними, і лікарі констатували смерть.

Діти Водянової здивували журналістів


Діти Наталії Водянової вирішили піти по її стопах. На відкриття чергового центру реабілітації для хворих дітей супермодель приїхала разом зі своїми малюками. 

Десятирічний син Лукас, п'ятирічна Нева і чотирирічний Віктор щосили допомагали своїй знаменитій мамі. Як зізналася Водянова, Лукас часто проводить час з хворими дітками і допомагає їм вчитися. Наталя впевнена, що, підростаючи, син буде продовжувати її справу.